L'onada de fred persisteix i es manté l'alerta durant dilluns


  • Comparteix:

El fred es queda a Sant Cugat fins dimarts

El fred es queda a Sant Cugat fins dimarts

L'onada de fred que afecta la ciutat i gairebé tot el territori català s'allargarà fins aquest dilluns. Davant aquesta situació meteorològica, Protecció Civil manté l'alerta pel risc derivat de les baixes temperatures durant aquest dilluns i s'espera que el front gèlid minvi de cara a dimarts. A la ciutat, es mantenen les tasques preventives dels serveis municipals per fer front a l'episodi de fred, que deixarà temperatures mínimes de sota zero també aquest dilluns.

Després de l'episodi de neu feble registrat al municipi i a bona part de la comarca la matinada de dissabte a diumenge, es mantenen les precaucions per l'intens fred i possibles gelades.

El Servei Meteorològic de Catalunya preveu que les baixes temperatures es quedin durant aquest dilluns i ja de cara a dimarts podrien pujar els termòmetres. Tot i així, l'ambient es mantindrà fred fins el cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.