Blai Blanquer: 'El meu pare em va dir: no facis de capellà, sinó que sigues-ne'


  • Comparteix:

Blai Blanquer en imatge d'arxiu

Blai Blanquer en imatge d'arxiu

El mossèn de la parròquia de Sant Pere d'Octavia, Blai Blanquer, celebra enguany el seu cinquantè aniversari dins el sacerdoci. Blanquer ha recordat, al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM), el moment en què va anunciar als seus pares que volia ingressar al seminari. Blanquer ha explicat que la seva mare el va abraçar i que el seu pare, que volia que triés la carrera de medicina, li va dir que havia de 'ser capellà, en lloc de 'fer de capellà'.

Blai Blanquer ha rememorat el moment en què, després d'acabar el batxillerat, va explicar als seus pares, que volien que estudiés medicina, que ingressaria al seminari.

Blai Blanquer

Van respectar molt una decisió que no era d'ells. El meu pare em deia: 'Tu hauries de ser metge'.



Blanquer ha donat la seva opinió respecte la crisi actual. En aquest sentit, ha afirmat que 'hem de considerar que hi ha altres llocs del món que estan molt pitjor'.

Blai Blanquer

Aquí ens queixem per una retallada del 2%. Però en un lloc on no hi ha res a retallar, no es queixen.



Blai Blanquer va començar fent de capellà a Caldes de Montbui, on va celebrar la primera missa. Després va passar per Sant Celoni, Rubí, Granollers i, finalment, Sant Cugat. A la nostra ciutat va arribar el 1997.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.