Usuaris d'Eurofitness Sant Cugat tornen a denunciar l'estat 'lamentable' de les instal·lacions


Temes relacionats

Els usuaris del 'fitness' municipal desconfien que la comissió d'usuaris solucioni la mala gestió (16/gen/07)

Cortés valora de manera positiva la reunió amb els usuaris d'UBAE (29/nov/06)

Esports demana millores en la gestió d'Ubae al gimnàs de la Rambla del Celler (24/nov/06)


  • Comparteix:

Algunes de les màquines del gimnàs

Algunes de les màquines del gimnàs

La comissió d'usuaris del gimnàs Eurofitness de la Rambla del Celler reiteren les seves crítiques sobre la manca de manteniment i els problemes de neteja a l'espai esportiu municipal. Els clients asseguren que les queixes s'arrosseguen des de fa temps i acusen l'Ajuntament i la concessionària del servei, Ubae, de no posar remei als problemes. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha avalat la gestió de l'equipament, tot i detectar-hi deficiències, i ha minimitzat les queixes dels usuaris.

La manca de manteniment, les màquines desgastades, la poca neteja i l'absència de monitors a la sala de musculació són les principals queixes de la comissió d'usuaris. Per exemplificar-ho, els clients asseguren que no se substitueixen algunes de les bicicletes espatllades, que la sauna té problemes de regulació de la temperatura i que hi ha goteres i problemes amb el parquet a la sala de musculació.

En paral·lel, els usuaris lamenten que el gimnàs, a diferència d'altres espais privats, no hagi fet un esforç per adequar, en plena crisi, les quotes a col·lectius com el jovent, els aturats i la gent gran. En aquest sentit, la comissió assegura que molts clients han deixat el gimnàs municipal per centres esportius privats de recent obertura que ofereixen serveis 'sense deixadesa'. Segons els usuaris, diversos treballadors també han deixat l'equipament per disconformitat amb la gestió de l'espai.

El membre de la comissió Miquel Àngel López ha explicat que l'Ajuntament s'oblida d'aquests problemes amb el temps.

Miquel Àngel López

L'Ajuntament, quan tenim les reunions, es planteja els problemes però amb el temps les accions es dilueixen.


De la seva banda, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha explicat que l'Ajuntament està al corrent de les deficiències de l'Eurofitness però que no són tan greus com aquests usuaris denuncien.

Tizón ha explicat que l'àrea d'Esports estudiarà el cas, però ha advertit que en temps de crisi es prioritzen els equipaments esportius que estiguin en pitjor estat. El regidor ha demanat no fer alarmisme de la qüestió.

Xavier Tizón

No siguem alarmistes. El gimnàs no està tan malament. Hi ha mancances i les reconeixem.




No és la primera vegada que usuaris del centre esportiu denuncien una situació similar. Fa sis anys, diversos clients van criticar la falta de manteniment del gimnàs. L'aleshores regidor d'Esports, Xavier Cortés, va instar la concessionària a millorar el servei i va crear la comissió d'usuaris per fer-ne seguiment.

Els responsables de l'empresa concessionària han declinat fer declaracions sobre aquesta qüestió, tot i la petició de Cugat.cat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sóc usuari del gimnàs i estic totalment d'acord amb la denúncia dels meus companys. El que més em preocupa és no poder deixar les meves coses a la taquilla per por de que algú les robi. El gimnàs diu als seus estatuts que no es fa responsable del objectes personals dels usuaris i amb això es netejen les mans, però els robatoris van en augment dia a dia. Pel que fa a les instal.lacions algunes de les màquines estàn velles, deixades,gastades i en molts del casos espatllades. Espero que tot això serveixi per millorar les nostres condicions, sinó canviaré de gimnàs aviat, encara que no en tingui ganes.

oriol gracia lanas. Enviat el 21/mar/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.