Cada setmana es perden entre sis i nou mòbils a Sant Cugat


Temes relacionats

Sant Cugat combat el 'botellón' amb multes de 375 euros (14/mar/12)

Els passos de vianants de les zones escolars es pintaran de vermell i blanc com a mesura de seguretat vial (27/feb/12)

Veïns de Volpelleres denuncien incivisme i manca d'arranjaments al barri (21/feb/12)


  • Comparteix:

Policia Local recomana no perdre de vista els objectes personals

Policia Local recomana no perdre de vista els objectes personals

L'oficina d'objectes perduts de la Policia Local rep cada setmana entre sis i nou mòbils extraviats. El cap del cos municipal, Josep Maria Escarré, no descarta que entre aquests aparells n'hi hagi algun de sostret que el lladre no ha pogut utilitzar. Escarré alerta del costum cada vegada més freqüent de deixar els telèfons a la vista i recomana tenir-los guardats tant a la feina com en llocs públics.

L'auge dels mòbils que permeten estar comunicat en tot moment provoca, explica Escarré, que molta gent s'hagi acostumat a tenir els aparells a la vista per poder-los consultar sovint. Això facilita la feina dels lladres, que utilitzen tàctiques de distracció per endur-se'ls sense cridar l'atenció. Una de les tàctiques més comunes és distreure la víctima i deixar uns papers a sobre del mòbil. A l'hora de marxar, s'enduen els papers amb el telèfon a sota.

Malgrat això, Escarré ha revelat que la Policia Local rep poques denúncies per robatoris i que en molts casos són mòbils extraviats pel seu propietari, que no els ve a buscar. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat.

Josep Maria Escarré

A vegades pensem que ens l'han robat i l'hem perdut.



En cas d'haver perdut el telèfon, el cap de la Policia Local recomana posar-se en contacte amb el servei d'objectes perduts de l'establiment o aproximar-se a la comissaria més propera. En cas de sospita de furt, el primer que cal fer és trucar la companyia per anul·lar la línia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.