El Capio HGC organitza la 4a edició del Simposi sobre el Trastorn Límit de la Personalitat


  • Comparteix:

Cartell de la 4a edició del simposi

Cartell de la 4a edició del simposi

El Capio Hospital General de Catalunya (HGC) acull aquest divendres la 4a edició del Simposi sobre el Trastorn Límit de la Personalitat sota el lema, 'Cap a una comprensió integradora del Trastorn Límit de la Personalitat'. La convenció està organitzada per l'Institut Trastorn Límit i dirigit pel director general del centre sanitari, el doctor Xavier Mate, i pel director del Servei de Psiquiatria, el doctor Miquel Gasol. El simposi té com a objectiu facilitar l'intercanvi d'idees i el contacte personal entre els professionals dedicats a aquest camp.

Aquest simposi, que estarà moderat pels professors Eduard Vieta i Miquel Casas, pretén posar en comú els principals avanços sobre el Trastorn Límit de la Personalitat (TLP) entre els assistents i els conferenciants. L'esdeveniment compta amb l'aval de la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental i acollirà una selecció de tallers i conferències a càrrec de prestigiosos ponents de prestigi internacional en el tractament del Trastorn Límit de la Personalitat.

El Comitè Organitzador del simposi convida a participar en la segona edició del concurs de pòsters Premi Esteve Cirera a tots els assistents, contribuint en la promoció i divulgació de treballs sobre l'abordatge del Trastorn Límit de la Personalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.