Els Gausacs consoliden els castells de 7 pensant de nou en els de 8


  • Comparteix:

Els Gausacs en l'actuació de Vic d'aquest diumenge / Font: Castellistica

Els Gausacs en l'actuació de Vic d'aquest diumenge / Font: Castellistica

Els Castellers de Sant Cugat han completat una actuació a Vic consolidant els castells de 7 tot i estar mancats de la canalla de la colla per les vacances de Setmana Santa. Tot i així, els Gausacs han descarregat de nou el 5 de 7, el primer 4 de 7 amb agulla de la temporada i un 4 de 7. El proper repte és treure de nou la torre de 7, descarregada fa dues setmanes, i tornar als castells de 8.

Els Gausacs s'han mostrat molt satisfets per l'actuació d'aquest diumenge a la capital osonenca, tot i que alguns dels nens de la canalla han fallat i no han pogut fer la torre de 7. Tot i així, els Castellers de Sant Cugat han descarregat el tercer 5 de 7 fora de casa, un 4 de 7 amb agulla i un 4 de 7, a banda d'un pilar de 5 i un pilar de 4 caminant.

Un dels caps de colla dels Castellers de Sant Cugat, Toni Serra, ha explicat a Cugat.cat els propers reptes de la formació.

Toni Serra

El repte és continuar amb la torre de 7, pujar un pis més al 4 de 7 que hem fet avui i mantenir moltes camises a plaça per tal de continuar amb el 5 de 7.





Els Gausacs han compartit plaça amb els amfitrions, els Sagals d'Osona, i els castellers de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.