La 9a edició de la Cantata emociona el públic assistent


  • Comparteix:

Els alumnes de 2n curs de primària de les escoles públiques de la ciutat han interpretat aquest dimecres la 9a edició de la Cantata que ha emocionat el més de miler de familiars que han assistit a les dues sessions. Es tracta d'una iniciativa impulsada pels mestres de música que preparan l'actuació a cada centre per després interpretar-la conjuntament amb la resta d'escoles a l'escenari del Teatre-Auditori i davant de les seves famílies. Les actuacions d'aquesta cantata estaran disponibles en DVD a la Botiga de Cugat.cat a finals d'aquest mes.

'Al ball sense un badall' és el títol de l'espectacle interpretat pels alumnes de 2n de secundària de les escoles públiques de la ciutat. L'espectacle ha comptat amb la presència de dos narradors, una petita orquestra i una solista que han ajudat als infants a explicar la història d'uns instruments de música que es preparan per a una actuació.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assistit a la segona representació i n'ha destacat la seva qualitat. Per Conesa, la formació musical és bàsica per el desenvolupament de la persona.

Mercè Conesa

Sorgeix d'una inicativa dels mestres de música. La sensibilització entorn la música és imprescindible per al desenvolupament humanístic.



La cantata d'enguany s'ha dividit en dues sessions per l'alt nombre de nens i nenes que hi han participat. A la sortida de l'espectacle, alguns dels assistents ha opinat sobre la Cantata a Cugat.cat.

Assistents

Es nota l'esforç dels organitzadors, ha estat molt bé. / Hi ha molt treball al darrera. M'he emocionat. / Ha esta una meravella, surto molt contenta. / M'ha agradat molt, ha estat molt bonic.







La història de la cantata interpretada aquest dimecres es basa en un text de Miquel Desclot i la música de Guida Sellarès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.