L'agrupament escolta Berenguer el Gran celebra Sant Jordi aplegant entitats del municipi


  • Comparteix:

Moment de l'actuació dels Bastoners de Sant Cugat

Moment de l'actuació dels Bastoners de Sant Cugat

L'agrupament escolta Berenguer el Gran ha aplegat centenars de persones a la plaça del Rei aquest dissabte en una particular celebració de Sant Jordi en què han participat gairebé una desena d'entitats santcugatenques. Activitats per als menuts, percussió, bastoners, xocolatada i música han estat algunes de les propostes que han desafiat la pluja.

La plaça del Rei ha tornat a reviure la diada de Sant Jordi aquest dissabte canviant els llibres i les roses per activitats adaptades per a la canalla com un taller de malabars i contes. L'agrupament escolta Berenguer el Gran ha organitzat aquesta celebració on hi ha hagut espai per a actuacions de bastoners, del cos de dansa de l'Esbart i la percussió de Kata Kitinga i Karabassà.

Després d'un any sense celebrar la diada de Sant Jordi, els més de 100 escoltes de l'agrupament Berenguer el Gran han participat en l'organització d'aquesta festa, que ha aplegat centenars de santcugatencs per gaudir de les propostes, tot i la pluja i la celebració enmig d'un pont. La membre de l'entitat Carlota Pérez ha valorat la jornada.

Carlota Pérez

La valoració general està molt bé tot i la festa. Estem molt contents de la colaboració de les entitats que no ens han fallat en cap moment.



Després del sopar popular que ha aplegat a tots els membres de l'agrupació escolta i els santcugatencs que s'han afegit, la pluja ha deslluït el final de festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.