Una xerrada explicarà com canviar el món amb un euro


  • Comparteix:

Logotip del projecte

Logotip del projecte

La Casa de Cultura acull aquest dimarts una xerrada per donar a conèixer el projecte 'Teaming', una iniciativa que té l'objectiu d'ajudar en causes socials a través de microdonacions d'un euro al mes. Les persones que donen suport a la iniciativa donen aquesta quantitat simbòlica i la poden destinar a les causes que ells mateixos decideixin. La xerrada es farà a les set de la tarda a la Casa de Cultura.

A través del web de Teaming, les persones que ho vulguin poden subscriure's a un projecte solidari aportant un euro cada mes de la seva nòmina que es destinarà a un objectiu concret. Els projectes no estan tancats i, per tant, tothom pot crear un grup per a una causa concreta. Actualment ja hi ha més de 1.000 empreses de 40 països adherides a la iniciativa.

La xerrada tindrà lloc aquest dimarts a les set de la tarda a la Casa de Cultura i anirà a càrrec del creador de Teaming, Jil Van Eyle, un holandès resident a Catalunya i comptarà amb la presència de la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.