L'ASJC, La Guitza i l'Hort urbà del Migdia animen els santcugatencs a fer comunitat al carrer


  • Comparteix:

L'hort urbà està situat al carrer de Migdia, en un solar fins ara abandonat

L'hort urbà està situat al carrer de Migdia, en un solar fins ara abandonat

Recuperar l'ús dels carrers per fer comunitat és el principal objectiu de la jornada 'Recuperem els carrers! Donem vida a Sant Cugat' que aquest dissabte han organitzat l'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC), La Guitza i l'Hort urbà del Migdia. Aquesta última és una associació sorgida del moviment 15-M local, que ara centra els seus esforços en diverses iniciatives per fer partícip la ciutadania en la vida de la ciutat.

La cita 'Recuperem els carrers!' ha aplegat un seguit de propostes entorn el carrer de Migdia. La jornada, centrada en aquesta ocasió en l'hort urbà, ha anat més enllà amb l'objectiu de convertir l'espai públic en un lloc comunitari d'ús per als ciutadans. Aquest és també un dels motius de l'associació l'Hort urbà del Migdia, que aquest dissabte s'ha presentat en societat amb aquesta jornada d'activitats que també compta amb l'AJSC i La Guitza.

L'Hort urbà del Migdia és una associació que ha sorgit del moviment 15-M i que ha arranjat el solar que antigament havia acollit la seu de l'Esbart per convertir-lo en un hort urbà a disposició de la ciutat. Ja fa tres mesos que es va encetar el projecte amb l'objectiu de donar vida als carrers tot fent comunitat.

Així ho ha explicat una de les membres de l'Hort urbà del Migdia la Maria, a Cugat.cat.

Maria

Amb l'objectiu de donar a conéixer a la ciutadania aquest nou espai, donar vida als carrers i també que la gent pugui entrar i fer feina entre tots, avançar en aquesta tasca que requereix molta energia.



El seguit d'activitats ha inclòs una jornada oberta a tothom a l'hort urbà, un dinar vegetarià amb verdures collites del mateix espai i la pintada d'un mural. La nit ha tancat amb un sopar i concert del grup 'La Crú'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.