Malestar entre l'Associació de Veïns de Can Magí per la instal·lació de la segona deixalleria al barri


  • Comparteix:

La instal·lació va ubicada entre l'avinguda de Roquetes i el terme de Cerdanyola.

La instal·lació va ubicada entre l'avinguda de Roquetes i el terme de Cerdanyola.

L'Associació de Veïns de Can Magí ja ha anunciat possibles accions de protesta contra la instal·lació de la segona deixalleria en uns terrenys a la Ronda Nord, tocant al terme municipal de Cerdanyola Des de l'entitat veïnal lamenten que l'ajuntament no s'hagi compromès a posar algun dels equipaments que els veïns sol·licitaven com a compensació i denuncien la manca de serveis en aquest barri.

L'associació de veïns de Can Magí havia demanat a l'equip de govern que, a canvi de posar la deixalleria al seu barri, hi hagués un compormís municipal de fer en aquesta mateixa zona algun equipament com la caserna dels Mossos d'Esquadra, un poliesportiu, o una llar d'avis, entre d'altres propostes.
Després de la darrera reunió amb l'alcalde, els veïns han manifestat la seva decepció perquè, segons asseguren, l'ajuntament no s'ha compromès a res. Ho explica Ramon Durán, president de l'entitat veïnal.

Ramon Durán

L'associació està totalment en contra que es posi aquesta deixalleria i en absolut s'han compormès a posar res positiu, i els sentiment de l'associació és de desesperança.


Duran ha afegit que des de l'associació tenen clar que aquesta segona deixalleria va molt lligada al projecte del Centre Direccional i que això suposarà moltes indústries i per tant un volum de negoci important per a qui gestioni aquest equipament però que, en canvi, serà un mal negoci pels veïns.

És per tot això que la junta de l'entitat s'ha plantejat fer accions de protesta, que consensuaran en una assamblea extraordinària amb els veïns.

Ramon Durán

Proposarem actuacions i convocarem els veïns per informar-los de la situació.


Recordem que la segona Deixalleria, també anomenada 'Punt Verd', s'ubicarà en uns terrenys de més de 5.000 metres quadrats situada a la Ronda Nord a tocar del terme municipal de Cerdanyola.
L'ajuntament està a l'espera d'enllestir el Pla d'Equipaments per definir els futurs usos de tots la pastilla de terreny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.