La Taula de Mobilitat de Valldoreix comença el debat sobre el futur de la mobilitat al territori


Temes relacionats

Valldoreix acull una mostra sobre la mobilitat urbana (21/mai/12)

L'EMD obre un procés participatiu per estudiar la mobilitat del territori ( 3/mai/12)


  • Comparteix:

Valldoreix enceta el debat sobre la mobilitat del territori

Valldoreix enceta el debat sobre la mobilitat del territori

Vehicular la reflexió sobre la mobilitat a Valldoreix i treballar per a la creació d'un model més sostenible, integrador i segur, són els principals objectius de la Taula de Mobilitat de Valldoreix, constituïda aquest dijous. La taula tindrà un caràcter informatiu i consultiu, i serà l'òrgan encarregat de dur a terme el procés de participació 'Valldoreix es mou' impulsat per l'EMD. Les sessions de debat sobre la mobilitat del territori tindran lloc el 26 de juny i el 3 de juliol.

Formada per 17 participants del Consell de la Vila, la Taula de Mobilitat de Valldoreix deliberarà sobre la mobilitat del futur del territori a través de la informació tècnica aportada, convertint-se així en un òrgan d'informació i consulta per als ciutadans.

Atès que els seus integrants rebran formació sobre la mobilitat urbana, la taula té també voluntat pedagògica per fomentar la deliberació entre els ciutadans abans dels debats sobre mobilitat que tindran lloc el 26 de juny i el 3 de juliol a l'EMD. En dóna més detalls el vocal de Mobilitat de l'EMD, Joan Ribera, en declaracions a Cugat.cat.

Joan Ribera

Es faran unes sessions de treball amb la gent de la vila on s'acabarà consensuant el model de ciutat que volem.




Constituïda aquest dijous, la Taula de Mobilitat serà també l'encarregada de dur a terme el procés de participació 'Valldoreix es mou' i consensuar el pacte per a la mobilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.