El santcugatenc Narcís Castanyer és el nou president d'Abacus


Temes relacionats

Francesc Duch, nou president del CMSC ( 3/abr/06)

Narcís Castanyer dimiteix com a president del CMSC i convoca eleccions per al 26 d'abril ( 8/mar/06)


  • Comparteix:

Narcís Castanyer / Font: Abacus

Narcís Castanyer / Font: Abacus

El santcugatenc Narcís Castanyer és el nou president de la cooperativa Abacus, amb botiga també a Sant Cugat. Castanyer, que va ser president del Club Mutanyenc Sant Cugat (CMSC) durant 10 anys, ha estat vinculat durant l'última època amb el departament de Presidència de la Generalitat, després d'haver dirigit també la Fundació Pau Casals. El santcugatenc va ser regidor del PSC a l'Ajuntament de la nostra ciutat entre 1987 i 1991.

Nascut l'any 1952, Narcís Castanyer és llicenciat en Matemàtiques per la Universitat de Barcelona (UB) i compta també amb un curs de Direcció per Objectius en la Gestió Pública d'Esade i amb un màster en Gestió Cultural per la Diputació de Barcelona i la UB.

Des de l'any 2001 i fins el 2006 va exercir de director de la Fundació Pau Casals del Vendrell. Anteriorment, havia estat gerent de la Fundació CIREM (Centre d'Iniciatives i Recerques Europees a la Mediterrània), cap del Gabinet del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i director del Servei de Joventut de la Diputació de Barcelona, entre d'altres.

Dins l'àmbit social, s'ha destacat per ser membre del Patronat de la Fundació Jaume Bofill, ha format part del Consell Social de la UAB o integrant del secretariat de la Taula de Joves de Catalunya.

A la nostra ciutat, destaquen els 10 anys de presidència del Club Muntanyenc Sant Cugat o la seva tasca com a regidor del PSC durant el mandat 1987 - 1991, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.