Amadeu Pi, nou president de la coordinadora d'AMPA de Sant Cugat


Temes relacionats

Les AMPA rebutgen el servei de carmanyola a les escoles ( 3/ago/12)


  • Comparteix:

Amadeu Pi és el  nou president de la Coordinadora d'AMPA de centres públics de Sant Cugat

Amadeu Pi és el nou president de la Coordinadora d'AMPA de centres públics de Sant Cugat

La coordinadora d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de centres públics de Sant Cugat té nou president. Es tracta d'Amadeu Pi, que substitueix des de juliol en el càrrec Charo Sebastián. Pi es marca com a reptes per al curs escolar vinent fer front a les retallades de les administracions públiques i fomentar el treball en xarxa de les AMPA locals.

Amadeu Pi, vinculat a l'escola Pi d'en Xandri, encara el curs escolar vinent com a nou president de la coordinadora d'AMPA de centres públics de Sant Cugat amb la prioritat d'incrementar la relació entre les diferents associacions de mares i pares locals, així com mantenir el paper reivindicatiu davant les retallades al sector de l'ensenyament de les administracions.

Amadeu Pi

Hi ha moltes coses que vénen donades i tenim poca incidència, sobretot volem incrementar el teixit de la coordinadora d'AMPA. La relació entre les diferents AMPA.


Tot i les retallades i modificacions en el món educatiu, Pi situa les substitucions de professors com a principal problema dels centres, ja que és inviable afrontar-les amb certa planificació.

Amadeu Pi

La meva opinió personal és que el problema més greu que afrontem són les substitucions. Tenir menys professors és greu, però permet planificar.


Amadeu Pi ha substituït en el càrrec Charo Sebastián després de la darrera reunió de la coordinadora d'AMPA celebrada durant el final de curs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.