Finalitzen les obres de l'avinguda de Volpelleres


  • Comparteix:

Imatge de l'Avinguda de Can Volpelleres / Font: Google Maps

Imatge de l'Avinguda de Can Volpelleres / Font: Google Maps

Les obres d'ampliació de les voreres de l'avinguda de Can Volpelleres han finalitzat aquesta setmana. Els treballs, que van començar a principis d'octubre, han tingut un cost de gairebé 36.500 euros i han anat a càrrec de l'empresa Eurocatalana obres i serveis.

L'objectiu de les obres ha estat ampliar les voreres i desplaçar les columnes d'enllumenat en algunes de les zones de l'avinguda de Volpelleres que suposaven dificultats d'accessibilitat per als vianants. Així doncs, s'ha adequat a la irregularitat de l'alineació dels habitatges i en aquells trams on la vorera estava molt malmesa.

Amb el final de les obres, la via deixa de ser de doble sentit i s'ha reordenat la circulació, en direcció cap el Centre d'Atenció Primària (CAP) la Mina. L'avinguda compta, a més, amb noves places d'aparcament en semibateria i en cordó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.