L’ajuntament col·labora en el Dia de la Discapacitat de l'empresa Hewlett Packard


  • Comparteix:

Els joves han treballat, per un dia, a la seu que Hewlett Packard

Els joves han treballat, per un dia, a la seu que Hewlett Packard

Un grup de joves de Sant Cugat i altres municipis de la comarca han participat en el Dia del Discapacitat que ha organitzat l'empresa Hewlett Packard, amb la col·laboració del consistori. Amb la iniciativa, els joves han conegut de primera mà com és una jornada laboral a la multinacional nordamericana.

Nois i noies estudiants de secundària i joves inscrits al Servei d'Ocupació Municipal amb algun tipus de discapacitat física han treballat, per un dia, a la seu que Hewlett Packard té a Sant Cugat. Acompanyats per tutors, els joves han tingut l'oportunitat de fer un primer pas dins el món laboral coneixent les diferents àrees de les instal·lacions.

El Dia del Discapacitat de Hewlett Packard ha comptat amb el suport de l'Ajuntament que s'ha encarregat de convocar joves discapacitats als centres de secundària. El regidor de Serveis Socials, Enric Tomàs, s'ha felicitat que empreses privades tirin endavant iniciatives integradores d'aquest tipus:

Enric Tomàs

És molt lloable que s'engeguin iniciatives d'aquest tipus, cal treballar a favor dels discapacitats per introduïr-los en el món laboral


Per la seva banda, el director de Hewlett, Enrique Lores, ha remarcat que l'empresa sempre s'ha mostrat obert a l'entrada de treballadors amb discapacitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.