El Comitè de Suport a la Vaga surt al carrer en suport de la vaga del 14-N


Temes relacionats

El Comitè de Suport a la Vaga General organitza avui una cercavila informativa (12/nov/12)


  • Comparteix:

La cercavila ha recorregut l'eix de vianants fins la plaça de Lluís Millet

La cercavila ha recorregut l'eix de vianants fins la plaça de Lluís Millet

El Comitè de Suport a la Vaga General emplaça els santcugatencs a sumar-se a la vaga general d'aquest dimecres per lluitar contra les retallades. En una cercavila reivindicativa que ha recorregut aquest dilluns l'eix de vianants des de la plaça d'Octavià fins a la plaça de Lluís Millet, una cinquantena de santcugatencs de diferents associacions i partits d'esquerres han cridat a la vaga i han repartit fulls d'informació per encoratjar la ciutadania a lluitar pels seus drets i donar suport a la jornada de prostesta.

El Comitè de Suport a la Vaga General afirma que cal sortir al carrer per defensar els drets col·lectius de la població i creuen que ara ha arribat el moment de dir 'prou'. En aquest sentit, el portaveu del comitè, Joan Bel, ha explicat que atacar la butxaca és l'única manera de defensar uns drets que cada vegada estan més en retrocés.

Joan Bel

Dimecres cal fer vaga per lluitar pels drets socials i laborals que cada cop van més enrere.


Els concentrats han destacat que dimecres desplegaran piquets informatius a partir de les set del matí als punts neuràlgics de la ciutat, focalitzats a l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). Al punt del migdia preparen una concentració a la plaça de la Vila que confien que sigui massiva per visualitzar el malestar general que pateix la societat. Per això, consideren que els santcugatencs 'apel·laran' a la seva responsabilitat i se sumaran a la protesta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.