AVAN ven un calendari solidari per recaptar fons


  • Comparteix:

El calendari benèfic té un preu de cinc euros

El calendari benèfic té un preu de cinc euros

L'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN), amb seu a Sant Cugat, treu a la venda un calendari solidari on ajunten nens d'escoles bressols amb usuaris de l'entitat amb alguna malaltia. El Jardí d'Infants l'Alba de la nostra ciutat és un dels centres que ha participat, juntament amb altres de Sabadell, Sant Quirze i Terrassa.

El president d'AVAN, Vicens Creus, ha destacat que el calendari s'ha fet des de 'l'òptica de la humanitat, tendresa i de l'acompanyament'.

Vicens Creus

Fem el calendari des d'una òptica de la humanitat, la tendresa, la proximitat i de l'acompanyament. Potser no el curarem, però sí que el cuidarem.


De la seva banda, la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha animat a col·laborar amb la iniciativa i ha explicat que el lema que porta el calendari farà sentir millor a les persones que el tinguin.

Susanna Pellicer

Ens pot servir per als ànims que porten les fotos i les paraules. Quina millor manera que començar el dia amb un somriure?


El calendari, que es pot comprar a la Casa de Cultura, té un preu de cinc euros que es destinaran a programes de rehabilitació per a persones amb malalties neurològiques.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.