'Festes en Xarxa' amenitzarà les tardes nadalenques en directe des de Cugat.cat.


  • Comparteix:

L'equip de 'Festes en Xarxa' està format per Jon Sindreu, Núria Juanico i Pau Esparch

L'equip de 'Festes en Xarxa' està format per Jon Sindreu, Núria Juanico i Pau Esparch

El programa 'Festes en Xarxa' posarà veu a les tardes de Nadal, Sant Esteve i Any Nou en directe des de Cugat.cat. Amb l'objectiu d'enfocar les festes des d'una perspectiva divertida i alternativa, 'Festes en Xarxa' tractarà qüestions com els àpats familiars, les tradicions nadalenques i les campanades i repassarà les fites més rellevants del 2012. El programa és un projecte de La Xarxa i s'emetrà de 4 a 7 de la tarda per a les freqüències de Barcelona, Lleida i Girona.

La publicitat nadalenca, els efectes dels àpats familiars i les formes més extravagants de celebrar les festes són alguns dels temes del programa, que s'emetrà les tardes del 25 i 26 de desembre i de l'1 de gener des dels estudis de Cugat.cat. El projecte radiofònic oferirà entrevistes en profunditat a diverses personalitats catalanes i seccions de cinema, literatura i música entre d'altres. El conductor del programa, Jon Sindreu, ha explicat que l'entreteniment i la diversió són els objectius principals de la proposta.

Jon Sindreu

Volem ajudar a passar una tarda entretinguda els dies festius. Farem un repàs a les propostes musicals, literàries i culturals del 2012.


'Festes en Xarxa' és una sèrie de tres programes especials conduïts per Jon Sindreu i amb la presència de Pau Esparch i Núria Juanico. La proposta substitueix el programa 'La tarda', presentat per Marina Romero i que també s'emet des de Cugat.cat per a La Xarxa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.