El fenomen 'informer' arriba als Facebook de Sant Cugat


  • Comparteix:

Un dels 'informers' de temàtica local a Facebook

Un dels 'informers' de temàtica local a Facebook

El fenomen 'informer' ja s'ha fet un espai als Facebook de Sant Cugat. Aquestes pàgines anònimes de la xarxa social on els usuaris poden enviar als administradors xafarderies i desitjos personals ja tenen diverses versions al municipi. Un de general sobre la ciutat i altres de centres educatius i de clubs d'oci apleguen centenars de missatges de santcugatencs.

Un desena d''informers' amb accent santcugatenc omplen el Facebook amb missatges d'amor, acudits, referències a personatges locals i queixes escrits des de l'anonimat. Més d'un miler de persones són seguidors d'aquestes pàgines, que han obtingut ressò a municipis, barris, universitats i transport públic.

El primer 'informer' de Catalunya va néixer fa una setmana a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), gràcies a la iniciativa de tres estudiants. Ara, ja té més de 10.000 seguidors i es prepara la primera festa 'informer' de la UAB.

El fenomen va néixer arran de la sèrie de televisió 'Gossip girl', on hi ha una web d'aquest estil del barri de Nova York on transcorre la sèrie.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.