Tres dels 15 finalistes dels Premis Ciutat de Sant Cugat en parlen a Cugat.cat


Temes relacionats

Tres dels 15 finalistes dels Premis Ciutat de Sant Cugat en parlen a Cugat.cat ( 4/mar/13)


  • Comparteix:

Gala de lliurament dels premis del 2011

Gala de lliurament dels premis del 2011

El president de l'entitat solidària Pim Pam Pum, Jordi Calm, el director general del Sant Cugat Trade Center, Manel Torras, i el director del Centre d'Alt Rendiment (CAR), Joan Fontserè, han expressat la seva il·lusió per haver estat aquestes entitats seleccionades com a candidates per als Premis Ciutat de Sant Cugat. Ho han fet al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) que aquesta setmana ha iniciat un cicle d'entrevistes amb tots els finalistes.

15 finalistes opten als Premis Ciutat de Sant Cugat, que ja compten amb vuit edicions. La gala de lliurament de guardons se celebrarà dilluns de la setmana vinent al Teatre-Auditori.

L'entitat Pim Pam Pum opta al premi pels seus quatre anys a la ciutat duent a terme un programa solidari, social i cultural. El seu president, Jordi Calm, ha explicat que estan molt il·lusionats amb aquest reconeixement a la seva feina.

Jordi Calm

Estem força contents perquè és un reconeixement a la nostra feina.


El Sant Cugat Trade Center ha estat nominat per celebrar aquest any el seu 10è aniversari. El seu director general, Manel Torras, ha explicat que ha estat un orgull que es reconegui els anys a la ciutat i la tasca de l'entitat.

Manel Torras

És un orgull per a nosaltres després de 10 anys a la ciutat estar nominats.


El CAR ha estat nominat pel seu 25è aniversari i pel creixement fins arribar a convertir-se en referència internacional. A més, enguany ha inaugurat un nou mòdul de 25.000 metres quadrats on es faran entrenaments de més de 20 disciplines olímpiques. El seu director, Joan Fontserè, ha explicat que aquesta nominació referma la seva posició a la ciutat.

Joan Fontserè

Ens fa molta il·lusió ser-hi l'any del nostre 25è aniversari.


+Sarsuela, el Club Voleibol Sant Cugat, el setmanari 'Diari de Sant Cugat', Érika Villaécija, el voluntariat de protecció civil, Ferrer Internacional, el projecte solidari 'Los peces no se mojan', Mercè Alejo, els Geganters, l'escriptor Rogeli Pedró, Sant Cugat per la Independència i Sant Cugat Olímpics són els finalistes que opten al premi.

Els guardons distingeixen persones, entitats, associacions i empreses que hagin tingut un paper destacat en la vida de la ciutat al llarg de l'any anterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.