PAH Sant Cugat: 'No volem que s'aprovin mesures insuficients en nom de la ILP'


  • Comparteix:

PAH Sant Cugat durant una acció anterior

PAH Sant Cugat durant una acció anterior

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Sant Cugat considera 'insultant que el PP hagi buidat' la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per la dació en pagament retroactiva, la paralització dels desnonaments i el lloguer social que van presentar al Congrés i asseguren que aquest ha estat el principal motiu pel qual s'ha decidit retirar-la. No obstant això, assegura que mentre hi hagi famílies desnonades la PAH continuarà treballant, però avisa que s'estan esgotant les vies de diàleg amb la institució. La PAH ha publicat, aquest dijous, un comunicat on informa de la decisió.

Segons el membre de la PAH de Sant Cugat Julià Mestieri, ni la plataforma ni els altres grups promotors de la ILP volen que el PP aprovi, en nom de la ILP, un seguit de mesures 'insuficients, que no donen solució al problema social real'. No obstant això, ha assegurat que la PAH continuarà lluitant mentre hi hagi famílies desnonades, però ha avisat que les vies de diàleg no són infinites i la poca predisposició de l'Estat espanyol les està començant a esgotar.

Julià Mestieri

Hem decidit retirar la ILP perquè no sigui en el seu nom que aprovin mesures que no serviran per res.


Mestieri lamenta que s'hagi hagut d'arribar a aquesta situació, ja que la ILP suposava una proposta de mínims per solucionar el problema de l'habitatge i que comptava amb un ampli suport ciutadà. A més, ha criticat que el PP apliqui mesures que afavoreixen els bancs i no facin front a aquesta problemàtica social atenent les necessitats de la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.