L'espectacle 'Road Show' alertarà dels perills de barrejar alcohol i conducció


  • Comparteix:

Moment del 'Road Show' fet a Tàrrega / Font: Radiotarrega.cat

Moment del 'Road Show' fet a Tàrrega / Font: Radiotarrega.cat

Alumnes de diversos centres educatius de la ciutat assistiran a la representació de 'Road Show', un muntatge que mostra els perills de barrejar alcohol i cotxe. Es tracta d'un espectacle que s'inclou en el Pla de Dinamització Educativa (PDE) i que consisteix en un simulacre d'accident de circulació. L'obra es representarà dimarts vinent a dos quarts d'onze del matí al Teatre-Auditori.

Més de 760 alumnes d'escoles i instituts de la ciutat participaran en aquesta iniciativa que vol conscienciar els joves sobre els riscos que comporta sortir de festa amb el cotxe. És una iniciativa promoguda per l'Ajuntament amb la col·laboració de la Fundació Mutual de Conductors, el Servei Català de Trànsit i TRAFPOL que recrea una tragèdia durant una nit de celebració. Els instituts Arnau Cadell, Joaquima Pla i Farreras i Leonardo da Vinci assistiran a la funció juntament amb el Col·legi El Pinar, l'Europa International School, La Farga, l'Avenç i el Thau.

'Road Show' combina el multimèdia amb els testimonis reals dels metges de serveis d’emergències, bombers i la policia. També compta amb el testimoniatge verídic d'una víctima amb lesió medul·lar i els seus familiars.

Cugat.cat farà un vídeo especial de la iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.