Els santcugatencs disposen de més zones d'estudi des d'aquest dissabte


  • Comparteix:

El Casal de Joves amplia els seus horaris durant els dies de la PAU

El Casal de Joves amplia els seus horaris durant els dies de la PAU

Els estudiants de Sant Cugat compten des d'aquest dissabte de més espais per preparar els seus exàmens. A les zones habituals de la Biblioteca Central Gabriel Ferrater i la Biblioteca Marta Pessarrodona, se sumen el Casal de Joves TorreBlanca i Esade durant els caps de setmana. Aquests espais s'habilitaran fins al 5 de juliol.

El Casal de Joves TorreBlanca amplia els seus horaris habituals els dies previs a les Proves d'Accés a la Universitat (PAU). Els dies 5, 6, 7 i 10 de juny el casal estarà obert de nou del matí a dues de la matinada de manera ininterrompuda i el 8 de juny de cinc de la tarda a dues de la matinada.

Les biblioteques municipals mantenen el seu horari d'obertura habitual. La Biblioteca Central Gabriel Ferrater obre els dilluns de quatre a nou del vespre, de dimarts a divendres de deu a dues del matí i de quatre a nou del vespre i els dissabtes de les deu del matí a les set de la tarda.

De la seva banda, l'horari de la biblioteca de Mira-sol és de dilluns, dijous i divendres de quatre a nou de la vespre, dimarts i dimecres entre les onze i les dues del migdia i de quatre a nou del vespre, i els dissabtes de deu a dues.

El conveni amb Esade, que es repeteix per segona vegada, posa a disposició dels santcugatencs diversos espais d'estudi els caps de setmana entre les deu del matí i les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.