Les piscines municipals donen el tret de sortida a la temporada de bany dissabte


  • Comparteix:

Imatge de les piscines del Parc Central / Font: Premsa Sant Cugat

Imatge de les piscines del Parc Central / Font: Premsa Sant Cugat

Les piscines municipals del Parc Central i de la Cooperativa d'aigües de la Floresta enceten aquest dissabte la temporada de bany. Obertes en diferents horaris de dilluns a diumenge, les dues instal·lacions ofereixen durant el juliol cursets de natació per a petits i grans. La temporada finalitzarà diumenge 1 de setembre.

L'horari d'obertura de les dues piscines municipals durant juny i juliol serà d'onze del matí a vuit del vespre, de dilluns a diumenge. D'altra banda, a l'agost i l'1 de setembre, els equipaments obriran d'onze del matí a dos quarts de vuit del vespre, de dilluns a divendres, i d'onze del matí a set de la tarda els caps de setmana i festius.

L'entrada per a adults per al Parc Central és de 5'22 euros els dies laborables i de 5'86 els festius. La piscina municipal de la Cooperativa d'aigües de la Floresta té un preu de 4'70 euros per als adults en dies laborables i de 5'57 euros els festius.

Durant el juliol, les dues piscines oferiran cursets de natació per a nens entre els tres i 13 anys i classes d'aquagym per a adults. Les inscripcions ja són obertes i es poden fer a les mateixes instal·lacions entre les cinc i les set de la tarda. Per a qualsevol modalitat d'ús, les famílies nombroses o monoparentals gaudeixen d'un descompte del 20%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.