Versots per a polítics locals, catalans i espanyols


  • Comparteix:

Durant la lectura dels versots

Durant la lectura dels versots

Els Versots dels Diables han posat rimes als casos de corrupció i d'espionatge que afecten la política. Els seus responsables han estat els protagonistes de les crítiques, que un any més han carregat contra polítics catalans i espanyols, però també de casa. Un repàs reivindicatiu des de la plaça d'Octavià a l'actualitat local, nacional i espanyola, que per primera vegada s'ha obert a la participació dels santcugatencs.



Un any més els Diables no han deixat ningú indiferent. La seva sàtira ha tornat a carregar contra la classe poderosa, aquesta vegada amb una posada en escena molt més visual i a tres veus.

La seva crítica ha arrencat amb la mateixa Festa Major i amb les nits de festa. Han agafat el relleu els polítics, els corruptes i les entitats financeres, així com els Mossos d'Esquadra que, segons l'entitat, els protegeixen.

No s'escapat gairebé ningú, des d'Obama fins al Papa, passant pel Rei, Aznar, Rajoy, Bárcenas i Messi. Tot i que per a la Llei d'Educació no hi ha hagut versot, sí han tingut una cançó pel seu responsable, el ministre José Ignacio Wert.

La classe política local també ha estat present a les crítiques, especialment amb els casos d'espionatge. Els Diables han convidat algun polític a pujar a l'escenari, però la proposta no ha obtingut resposta. De fet, els afers locals han centrat part dels Versots amb les càmeres de videovigilància, les multes de la Policia Local, l'accident contra la muralla del Monestir i els robatoris de la bandera espanyola de la seu del PP.

Un discurs irreverent que han acompanyat de la imatge dels seus culs 'per sortir a la foto'. La plaça d'Octavià ha respost a bona part dels arguments, especialment quan els Versots han clamat pel dret a decidir i la independència. Els Diables també han proclamat el seu boicot a la castedat.

Finalment, la colla ha clos els seus Versots amb una adaptació del seu lema amb 'més m'estimo ser diable que conèixer el Recoder'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.