Sant Cugat acull una trobada d'agències de turisme rural comunitari


  • Comparteix:

Els costums i les activitats diàries tenen protaginisme en aquesta trobada de turisme. / Font: Albasud.org

Els costums i les activitats diàries tenen protaginisme en aquesta trobada de turisme. / Font: Albasud.org

Sant Cugat serà l'escenari d'una trobada internacional d'agències especialitzades en turisme rural comunitari. La ciutat acollirà del 20 al 29 d'octubre els representants d'agències de viatge llatinoamericanes, que visitaran diferents zones de Catalunya, entre elles el nostre municipi.

El turisme rural comunitari permet als visitants conèixer de primera mà la població local i el seu entorn. Un dels principals atractius, segons el coordinador de la ONG Albasud, Ernest Cañada, és la possibilitat de crear vincles personals i directes amb la gent dels llocs visitats.

Diverses agències especialitzades en aquest tipus de turisme s'han interessat per Catalunya i per això participaran en aquesta primera trobada del sector per establir vincles comercials amb agents catalans. Sant Cugat serà la ciutat que acollirà la iniciativa, tal com ha explicat Cañada.

Ernest Cañada

Vam escollir Sant Cugat perquè teníem base social a la ciutat i ens semblava bé que fos el lloc d'acollida. Dormirem aquí gairebé tots els dies.


A més d'Albasud, que organitza la trobada, també col·laboren l'Ajuntament, l'Escola Universitària d'Hosteleria i Turisme, Èxode Viatges i Tosca, i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.