Les inscripcions per al 'marketplace' de Sant Cugat ja estan obertes


Temes relacionats

La ciutat acollirà una trobada d'empreses i entitats del sector ambiental (21/oct/13)


  • Comparteix:

La trobada tindrà lloc a EsadeCreapolis

La trobada tindrà lloc a EsadeCreapolis

Les inscripcions per formar part del 'marketplace' de Sant Cugat ja estan obertes. La trobada, que tindrà lloc el 13 de desembre, reunirà empreses i entitats del tercer sector ambiental per establir sinergies i fomentar els contactes entre elles.

A través del 'marketplace', les empreses i entitats tenen un punt de trobada per enfortir els vincles entre elles i establir nous contactes al sector. L'esdeveniment s'inspira en les trobades que han tingut lloc a Barcelona i a Tarragona i compta amb el suport del departament de Territori i Sostenibilitat mitjançant el projecte Tàndem. EsadeCreapolis serà la seu de l'acte, que inclourà presentacions de projectes i iniciatives amb el respecte pel medi ambient com a temàtica en comú.

La jornada començarà a dos quarts de deu del matí amb un esmorzar compartit i acollirà un 'meeting point', un suro on penjar les ofertes de les companyies participants i un quiosc on s'exposarà el material informatiu de cada projecte. Les inscripcions per participar al 'marketplace' es poden fer a través de la web de la iniciativa. Per presentar un projecte, cal enviar un formulari especial on s'especifiqui concretament els objectius i la descripció de la proposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.