Ja es poden formalitzar les inscripcions al Concurs de Carrosses


  • Comparteix:

Anterior Cavalcada de Reis

Anterior Cavalcada de Reis

La 14a edició del Concurs de Carrosses de la Cavalcada de Reis ha obert aquest dilluns el període d'inscripcions que s'allargarà fins al 17 de desembre. Els grups interessats s'han de posar en contacte amb l'Ateneu Santcugatenc o bé poden escriure un correu a l'adreça amicsvetreg@gmail.com per sol·licitar la plaça.

El 14è Concurs de Carrosses de la Cavalcada de Reis comptarà amb un Pla de Seguretat per millorar l'organització i el bon funcionament de la rua. Membres dels Amics de la Regalèssia i de l'Ajuntament han creat una comissió de seguretat per comprovar que les mides de les carrosses no superen els sis metres de llarg, els 2'4 metres d'amplada i els 3'5 metres d'alçada.

El recorregut de la Cavalcada de Reis 2014 serà el mateix que enguany, amb final a la plaça de Barcelona. En aquest punt, els Amics dels Veterans i la Regalèssia s'encarregaran de millorar l'organització perquè tothom que hi vagi pugui veure Ses Majestats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.