Els matrimonis a Sant Cugat s'incrementen un 11% el 2012


Temes relacionats

Els naixements a Sant Cugat cauen un 5% respecte el 2011 (28/oct/13)


  • Comparteix:

Els casaments s'han incrementat un 11% el 2012

Els casaments s'han incrementat un 11% el 2012

Els matrimonis han crescut a Sant Cugat un 11% el 2012 respecte a l'any anterior, segons dades de l'Institut d'Estadística de Catalunya (Idescat). Durant aquest període, les cerimònies civils s'han incrementat un 15,9%, mentre que les catòliques han caigut un 2,1%. També han crescut els casaments amb els dos cònjuges de nacionalitat espanyola, amb un augment del 21,11%.

Durant el 2012 s'han celebrat a Sant Cugat 381 matrimonis, dels quals un 73,87% han estat exclusivament civils, un 24,5% catòlics i un 1,6% amb rituals d'altres religions.

Pel que fa a la nacionalitat dels nuvis, s'han incrementat un 21,11% els casaments amb els dos cònjuges espanyols. També han crescut les bodes entre estrangers de la mateixa nacionalitat i entre parelles amb un membre espanyol i l'altre no.

Els nuvis d'entre 30 i 34 anys predominen entre el total de parelles que s'han casat. Fora d'aquesta tendència majoritària, els homes es casen més tard que les dones. En el cas del sector masculí, el segon grup d'edat amb més tendència al matrimoni ha estat el d'entre 35 i 39 anys. En canvi, en el cas de les dones el segon grup d'edat més present ha estat el d'entre 25 i 29 anys.

El 2012, les defuncions s'han incrementat un 14,7% a Sant Cugat, mentre que els naixements han disminuït un 5%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.