La Guitza estudia denunciar els autors dels disturbis de la festa de Cap d'Any


  • Comparteix:

La festa va tenir lloc al pav 2 de la rambla del Celler

La festa va tenir lloc al pav 2 de la rambla del Celler

El Casal Popular la Guitza estudiarà emprendre accions legals contra els responsables de les destrosses de la festa d'Any Nou que va tenir lloc al pav 2 de la Rambla del Celler. Segons La Guitza, els autors dels disturbis van reaccionar de forma violenta a l'hora de tancar el pavelló, a les cinc de la matinada, i van agredir i insultar alguns membres de l'organització.

La festa d'Any Nou organitzada pel Casal Popular la Guitza va acabar amb un regust agredolç. Una dotzena de persones va actuar de forma violenta a l'hora de cloure la celebració, perquè van considerar que el tancament es feia massa aviat, segons han explicat a Cugat.cat els responsables de l'esdeveniment. Segons La Guitza, els implicats van agredir de forma física i psicològica alguns membres de l'organització, van arrencar una pancarta i van intentar tirar la barra de bar a terra.

Tot i que els danys materials no són greus, l'organització es planteja emprendre accions legals contra els presumptes autors de les destrosses, que no formen part del casal. Una de les membres de La Guitza, Mireia Farrés, ha explicat que des del casal 'no es toleren' aquest tipus d'actituds i que no estan disposats 'a aguantar-les'.

Mireia Farrés

No tolerem aquest tipus d'actituds. No estem disposats a aguantar que se'ns tracti d'aquesta manera. La violència no és una manera de comunicar-se.


Farrés també ha subratllat que l'hora de tancament del pavelló la va establir l'Ajuntament en cedir l'equipament per a la celebració. També ha destacat que, malgrat els responsables dels actes havien consumit alcohol, això 'no justifica' les destrosses ni la violència. La Guitza decidirà en assemblea quines accions duu a terme contra els presumptes autors dels disturbis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.