Primeres xerrades a l'AEU sobre geologia i biologia


  • Comparteix:

El programa s'ha presentat aquest dilluns en roda de premsa

El programa s'ha presentat aquest dilluns en roda de premsa

L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran (AEU) incorpora la geologia i la biologia com a nous temes de les seves xerrades. Aquests àmbits són les dues novetats del programa d'aquest trimestre que ofereix fins a una trentena de propostes entre conferències, seminaris i cursos, entre d'altres.

Aquest dimarts comencen les propostes del segon trimestre de l'Aula una xerrada dedicada a l'etnomusicologia amb el director del Museu de la Música de Barcelona, Jaume Ayats. Les xerrades són el gruix del programa i, com sempre, ofereixen un ampli ventall temàtic. En aquesta ocasió s'incorporen temes que encara no s'han tocat com la geologia i la biologia.

El president de l'entitat, Marc Plens, ha explicat que la voluntat de l'aula és continuar oferint temes que puguin ser interessants per als seus usuaris.

Marc Plens

Els que és important és que fem una mica de tot. Busquem àrees diferents a les que ja hem tocat. Però mantenim les que més interessen.


Els seminaris són l'altre branca destacada del programa. De gener a març n'hi haurà dos: un sobre viatges i un altre de piano. El primer s'allargarà quatre sessions i comptarà amb el viatger, reporter i fotògraf Jordi Llorens que explicarà quatre dels seus viatges a diferents parts del món. L'altre seminari seran cinc sessions sobre piano organitzades pel 60è Concurs Internacional de Música Maria Canals.

L'associació continua amb els seus cursets d'informàtica però, a partir d'ara, els encararà d'una manera més pràctica ja que es donaran lliçons més pràctiques encaminades a la formació en aplicacions concretes.

El Born i el Museu de la música són les sortides que s'han programat per aquest trimestre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.