Worldcoo es posa a disposició dels projectes de cooperació de Sant Cugat


Temes relacionats

El Cau Amic ja té els diners necessaris per millorar les instal·lacions (14/feb/14)

Worldcoo aconsegueix finançar el primer projecte solidari ( 3/jul/13)

Worldcoo introdueix la microdonació a l'Agència Catalana de Cooperació (13/feb/13)

Sergi Figueres: 'Worldcoo hauria de ser un canvi de paradigma' (11/gen/13)

La plataforma de micromecenatge Worldcoo dóna el tret de sortida ( 8/gen/13)

Neix Worldcoo, la primera plataforma de micromecenatge per a cooperació (11/des/12)


  • Comparteix:

Els projectes de cooperació impulsats des de la ciutat podran utilitzar els serveis de Worldcoo, la companyia santcugatenca dedicada al micromecenatge. L'empresa i l'Ajuntament han signat un conveni per facilitar l'accés de les iniciatives solidàries sorgides a Sant Cugat a les vies de finançament que proposa Worldcoo.

L'acord, que s'ha rubricat aquest dimecres, posa al servei de les ONG i entitats locals que treballen en l'àmbit de la cooperació una plataforma que ofereix visibilitat i opcions de finançament. Això significa que els projectes que compten amb la participació de l'Ajuntament, a través de la partida de cooperació, apareixeran a la web de la companyia i, per tant, entraran al sistema de microaportacions.

El director general de Worldcoo, el santcugatenc Sergi Figueres, ha explicat durant la presentació les dues vies de finançament que es posaran a disposició de les ONG de la ciutat. D'una banda, el sistema de micromecenatge, és a dir, obrir el projecte a les aportacions econòmiques de particulars a través de la web. I de l'altra, optar a les donacions d'un euro que poden fer els usuaris d'Internet quan compren certs productes a través de la xarxa.

Sergi Figueres

Oferim una finestra on trobar finançament. A través micromecenatge directe o bé a través del comerç electrònic.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha posat de relleu les dificultats que troben les entitats dedicades a la cooperació per aconseguir recursos. En aquest sentit, ha destacat l'oportunitat que suposa Worldcoo per aquest sector. Pel que fa al conveni, Conesa veu en aquest acord un pas endavant en matèria de cooperació però també de transparència.

Mercè Conesa

Avancem en les línies de finançament, en les oportunitats per les ONG, en transparència i en la col·laboració entre iniciatives santcugatenques.


Recentment, una entitat santcugatenca, El Cau Amic, ha reunit els diners necessaris per tirar endavant les obres de millora de les seves instal·lacions a través de la plataforma Worldcoo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.