Marc Dinarès: 'La nova seu del CMSC és la que els socis es mereixen'


Temes relacionats

Marc Dinarés presenta la seva renúncia com a gerent del CMSC (24/feb/14)


  • Comparteix:

Marc Dinarès renuncia a la gerència del CMSC

Marc Dinarès renuncia a la gerència del CMSC

El gerent del CMSC, Marc Dinarès, que ha presentat la renúncia a la seva responsabilitat, creu que la nova seu del club és l'espai que els socis es mereixen 'amb més caliu i un terç de les despeses fixes' que pagaven fins ara. Dinarès ha afirmat que deixa la gerència després de complir l'objectiu de treure l'entitat de l'atzucac econòmic i perquè, amb la nova etapa, el club busca una gerència enfocada al màrqueting.

En una entrevista a Cugat.cat, Marc Dinarès ha fet un balanç positiu dels vuit anys de gerència al CMSC. Soci de l'entitat des del seu naixement, Dinarès ha agraït a la junta directiva la confiança dipositada, sobretot durant el procés de compra de la nova seu del Muntanyenc, al carrer de Sant Bartomeu.

Dinarès ha reconegut la complexitat de retornar la concessió de l'edifici municipal a la plaça de la Vila, però ha qualificat el pas de necessari per oferir als socis 'la seu que es mereixen', més propera i amb un terç de les despeses fixes que fins ara pagaven.

Marc Dinarès

Vam liderar aquest projecte de revertir l'edifici cap a l'Ajuntament i anar cap a un edifici més petit i amb més caliu.


Amb el canvi, segons Dinarès, el club passarà de pagar 10.000 euros mensuals globals de despeses a uns 3.000, amb la nova seu. Assolir una seu sense càrregues econòmiques pel club, amb la compra a Sant Bartomeu, era un dels objectius de Dinarès. I un cop acomplert, ha estat un dels motius de la seva marxa. Dinarès també apunta que la nova etapa que embranca l'entitat, amb una gerència més enfocada a la comunicació i al màrqueting, ha marcat el final de la seva etapa.

Preguntat sobre si va ser una equivocació assumir la concessió de l'edifici de la plaça de la Vila, Dinarès ha assegurat que 'no va ser un error' sinó una decisió aprovada per tots els socis en un context econòmic diferent. El gerent apunta que, després d'un període de reflexió i autocrítica, els esforços s'han de redirigir cap al creixement del club i la cohesió social.

Dinarès serà gerent fins a finals d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.