L'AMPA de l'Escola Europa dedica el sopar solidari al projecte 'Gotes per al Níger'


  • Comparteix:

Edició del 2013 del sopar solidari

Edició del 2013 del sopar solidari

L'Associació de Mares i Pares (AMPA) de l'escola Europa International School dedica el sopar benèfic d'enguany a recollir recursos de cara al projecte d'Unicef 'Gotes per al Níger'. Es tracta d'una iniciativa que vol facilitar l'accés dels nens d'aquest país africà a l'aigua potable i a les vacunes. La cita serà avui a dos quarts de nou del vespre a l'Hotel Sant Cugat.

L'associació organitza cada any aquesta trobada per recollir fons per a alguna causa. Enguany, la intenció és donar un cop de mà als infants del Níger, un dels països més pobres del món, a través d'un programa que faciliti l'accés a l'aigua potable i a les vacunes infantils. Aquest projecte té una altra vessant que ha tingut lloc a les aules del centre durant aquest curs, i que busca conscienciar sobre la importància de l'aigua potable i les vacunes en el desenvolupament dels infants.

Aquesta edició comptarà amb la presència de la presidenta d'Unicef a Catalunya Anna Folch i de la regidora d'Educació, Universitat i Família, Esther Salat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.