Sant Cugat disposa d'un nou equip portàtil per mesurar les emissions radioelèctriques


  • Comparteix:

L'equip ha estat cedit per la Generalitat / Foto: Localpress

L'equip ha estat cedit per la Generalitat / Foto: Localpress

L'Ajuntament ha incorporat un equip portàtil per mesurar les radiacions radioelèctriques, que s'afegeix als 11 equips fixos ja instal·lats a la ciutat. El nou aparell ha estat cedit per la Generalitat com a part del projecte de Governança Radioelèctrica, que oferirà informació dels 300 punts de control repartits pel territori català.

Amb aquest nou equip portàtil, l'Ajuntament podrà mesurar les emissions radioelèctriques de qualsevol punt del municipi i controlar que no superin el màxim de 28 volts per metre quadrat que marca la llei.

A banda de l'equip portàtil, Sant Cugat ja comptava amb onze equips fixos, situats a la Floresta, a la plaça de la Vila, a l'Hospital General de Catalunya, a les escoles Gerbert d'Orlhac i Ferran i Clua, al CAR, a la ZEM de la Guinardera, a la Biblioteca de Mira-sol, a la plaça Lluís Millet i a les escoles bressol Gargot i Mimosa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.