Les obres de la segona deixalleria, a Can Magí, comencen aquest divendres


  • Comparteix:

La segona deixalleria ocupa 372 m2 d'una pastilla de terreny de més de 5.000.

La segona deixalleria ocupa 372 m2 d'una pastilla de terreny de més de 5.000.

Aquest divendres es posa la primera pedra de la segona deixalleria, també anomenada 'Punt Verd', que s'ubicarà al barri de Can Magí. Aquest equipament -que ocuparà 372 metres quadrats d'una pastilla de terreny de més de 5.000 m2 a tocar de la Ronda Nord - podria entrar en funcionament d'aquí a mig any.

El segon Punt Verd de la ciutat s'ubicarà en uns terrenys de 5.000 quadrats entre l'avinguda Roquetes i la carretera de Sant Cugat a Cerdanyola. Aquesta instal·lació tindrà 372 metres quadrats, i comptarà amb un moll de càrrega i descàrrega de contenidors així com amb un espai tancat i ventilat per emmagatzemar residus especials i objectes voluminosos.

El tinent d'alcalde de Serveis Urbans, Joan Recasens, ha explicat que és un equipament 'net' que no provocarà cap molèstia als veïns.

Joan Recasens

És un equipament net. No fa cap mena d'olor de res i no provoca residus molestos.


La segona deixalleria està pensada també per integrar-se plenament amb l'entorn i per això estarà envoltada d'una zona enjardinada i tindrà un dipòsit d'aigües pluvials que serviran per al reg.

L'obra, que s'ha adjudicat a l'empresa Copcisa, hauria d'estar enllestida d'aquí a mig any, tal i com explica la regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira.

Critina Paraira

Ho vam adjudicar al mes de desembre i l'obra ha d'estar acabada en uns 5 o 6 mesos. Després s'haurà d'adjudicar la gestió.


Recordem que el projecte està valorat en 610.000 euros i que compta amb una subvenció dels fons FEDER de la UE, que permetrà costejar el 80% del cost. De moment, queda pendent l'adjudicació de la seva gestió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.