Un dels passos soterrats que unirà Mira-sol amb Can Matas ja està acabat


  • Comparteix:

La Junta de Compensació del barri del Turó de Can Matas ja ha finalitzat un dels dos passos soterrats que uniran el barri històric de Mira-sol amb la nova zona de creixement de Can Matas. En aquests moments s'està treballant en l'altre pas soterrat i el consistori està negociant amb Ferrocarrils de la Generalitat que l'entrada a l'estació de Mira-Sol sigui per aquest pas de vianants.

Les obres de remodelació de la plaça Borràs, que serviran per connectar el centre del districte amb la zona de nou creixement de Can Matas, estan a mig camí.

A data d'avui ja s'ha finalitzat un dels dos calaixos del pas soterrat més gran, que fa uns 25 metres de llargada, i queda encara per finalitzar l'altre pas que serà la continuació del carrer Bilbao i desembocarà, directament, a la Plaça Borràs.

A banda, l'ajuntament estudia com mantenir la fesonomia de l'antiga plaça de l'estació de Mira-sol. Ho explica la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Tenint en compte la petició dels veïns estem estudiant commantenir la fesomia original dela plaça


Actualment, l'Ajuntament també està negociant amb Ferrocarrils de la Generalitat la possibilitat d'ubicar les guixetes d'entrada i sortida a l'estació de Mira-Sol en aquest pas per a vianants. Cal destacar que el pressupost de la Generalitat per al 2005 contempla una partida per les obres de remodelació del vestíbul d'aquesta estació.

Recordem que les obres de la plaça Borràs van començar a principis del mes de juny i que, segons el calendari previst, s'han d'allargar prop d'un any. Els treballs han obligat, a més, a tallar el trànsit en aquest espai i desviar els vehicles pel carrer Bilbao i pels carrers Rovira i Virgili i Ramon Muntaner.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.