L'AMPA de l'IES Sant Cugat assegura que les obres del nou edifici avancen segons el calendari


  • Comparteix:

L'associació de pares i mares es mostren optimistes de poder fer el trasllat definitiu per l'inici del proper curs

L'associació de pares i mares es mostren optimistes de poder fer el trasllat definitiu per l'inici del proper curs

Les obres del nou edifici de l'IES Sant Cugat avancen a bon ritme. Així ho ha confirmat l'AMPA del centre, que es mostra optimista davant la previsió de poder començar el proper curs al nou edifici. Recordem que les obres van començar l'estiu passat i que s'havien endarrerit a conseqüència d'uns problemes estructurals a l'antic edifici del Pla i Farreres.

De moment, tot sembla indicar que el quart institut es podrà traslladar al nou edifici, situat a l'antiga escola Pla i Farreres, el proper mes de setembre. Així ho ha apuntat Josep Anton Teixidó, president de l'AMPA de l'IES Sant Cugat , que ha remarcat també que, després dels primers problemes detectats a l'estructura de l'edifici, no han sorgit nous entrebancs. Escoltem-lo.

Josep Teixidó

Les obres van a bon ritme, inclús en aquests dies de festes hem vist que s'havia avançat força. Tot indica que els terminis inicials s'estan seguint de manera positiva.


Des de l'AMPA del centre confien que no surtin més entrebancs que dificultin les obres i que es pugui fer el trasllat d'una vegada per totes. I és que, per a Teixidó, aquest canvi és totalment necessari per posar fi a algunes de les deficiències que ara pateix el centre, com són per exemple els problemes d'aïllament tèrmic.

Recordem que les obres van començar aquest estiu i que el pressupost previst ronda entre els quatre i cinc milions d'euros, segons fonts de la delegació territorial d'Educació al Vallès Occidental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.