L'Ajuntament nega haver concedit llicències urbanístiques sense permís de l'ACA


  • Comparteix:

L'àrea de Mercè Conesa nega les acusacions del PSC i ICV-EA

L'àrea de Mercè Conesa nega les acusacions del PSC i ICV-EA

L'Ajuntament nega haver concedit llicències urbanístiques sense permís de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) tal com denuncien el PSC i ICV-EA. L'àrea de Territori assegura que existeix un informe d'aquest organisme lliurat a l'Ajuntament el juliol passat.

L’àrea de Territori qualifica d''incertes' les acusacions del PSC i d’ICV-EA sobre l'atorgament de dues llicències urbanístiques al costat de la riera de Mira-sol sense permís de l'ACA.

En un comunicat, Territori ha explicat que els permisos d’edificació dels dos habitatges als quals han fet referència el PSC i ICV-EA es van concedir durant els mesos d’abril i març del 2005.

Posteriorment, durant el mes de maig, l'alerta d'un veí de la zona sobre el risc d'inundació va propiciar la suspensió provisional de les obres. Segons l'Ajuntament, tècnics de Territori van estudiar un informe sobre inundabilitat aportat pels veïns i un informe sol·licitat i emès per l'ACA el 19 de juliol del 2005. A la vista de l’exposat per aquests informes, els tècnics van considerar que no existia cap anormalitat i que les obres podien continuar, motiu pel qual es va aixecar, al mes de setembre, la suspensió provisional.

Malgrat l’anàlisi dels informes dels veïns i de l’ACA, Territor assegura que va sol·licitar, el passat mes de gener, una reunió amb un responsable de la demarcació territorial Tordera-Besòs de l’ACA. La reunió no es va convocar mai, motiu pel qual, el passat febrer, l’Ajuntament va sol·licitar una resposta a l'ACA que no s'ha produït mai.

En el comunicat, Territori afirma que el 2 de març, com a primera i única resposta a la demanda municipal, l'ACA envia un fax on comunica que s’han de paralitzar les obres. Immediatament, i sense haver pogut encara contrastar la decisió amb ningú, Territori compleix el que determina l’ACA i decreta, el 8 de març, una nova paralització provisional de les obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.