L'Ajuntament intenta pacificar la cruïlla del carrer Pompeu Fabra amb el passeig del Nard, a Mira-sol


  • Comparteix:

El carrer Pompeu Fabra de Mira-sol es converteix en una via de sentit únic de circulació. La reforma del tram comprès entre la rotonda de l'avinguda Mas Gener i el passeig del Roser simplifica la cruïlla entre el carrer Pompeu Fabra i el passeig del Nard. El canvi afecta l'itinerari de l'autobús, que trasllada les parades al carrer d'Arnau de Vilanova.

Les tasques de pintat i instal·lació de la nova senyalització en el carrer Pompeu Fabra han acabat aquest dijous, de manera que el carrer ja s'ha convertit en una via de sentit únic en direcció al passeig del Roser.

El canvi simplifica la cruïlla entre el carrer Pompeu Fabra i el passeig del Nard, una intersecció coneguda pel seu alt risc viari. A més, l'itinerari de l'autobús es modifica lleugerament, ja que les parades d'aquest carrer es traslladen al carrer d'Arnau de Vilanova, a l'alçada de la rotonda.

Les tasques acabaran amb la instal·lació d'unes bandes reductores de velocitat al passeig del Nard, en les cruïlles amb el carrer Pompeu Fabra i l'avinguda de Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.