El PSC diu que el retard de les obres dels Quatre Cantons no té justificació


  • Comparteix:

Els socialistes Ramon Palacio i Jordi Menéndez davant les obres dels Quatre Cantons

Els socialistes Ramon Palacio i Jordi Menéndez davant les obres dels Quatre Cantons

El PSC ha denunciat l'incompliment del termini d'obertura al trànsit del carrer Francesc Moragues per l'endarreriment de les obres dels Quatre Cantons. Segons el PSC, el carrer porta més de 14 mesos tallat, mentre el plec de condicions establia un període de 6 mesos.

Des del PSC s'assegura que el retard de Francesc Moragues no és un cas aïllat, sinó un botó de mostra de la política d'obres de l'equip de govern. Segons explica el regidor socialista Ramon Palacio, els Quatre cantons és un exemple de com s'eternitzen les obres sense que ningú expliqui per què:

Ramon Palacio

Els Quatre Cantons és un monument a la improvisació: es va improvisar la decisió de fer un pàrking, la seva adjudicació i la seva execució


El portaveu socialista, Jordi Menéndez, ha exigit que l'alcalde expliqui les raons del retard i quines mesures prendrà l'Ajuntament per penalitzar l'incompliment de les clàusules del concurs d'obres. Menéndez també reclama a l'alcalde que demani disculpes als ciutadans pels inconvenients que ha provocat el retard de les obres:

Jordi Menéndez

Exigim a l'alcalde que demani disculpes als ciutadans i als comerciants pel retard injustificable i injustificat que han patit les obres


En clau electoral, Menéndez ha assumit el compromís d'elaborar una carta de serveis per les obres públiques de Sant Cugat, si formen govern després de les properes eleccions. Aquesta carta garantiria que totes les actuacions compleixin la normativa de seguretat, es senyalitzin correctament i segueixin estrictament els calendaris d'execució.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.