L'antiga caserna de la Guàrdia Civil a Mira-sol s'ha enderrocat aquesta setmana


  • Comparteix:

L'antiga caserna de la Guàrdia Civil a Mira-sol l'han enderrocat aquesta setmana per poder-hi construir nous pisos de Promusa en règim de lloguer. Abans de Nadal s'aprovarà el projecte arquitectònic per poder iniciar les obres el mes d'abril.

L'objectiu inicial de l'Ajuntament era rehabilitar l'antiga caserna, però els tècnics van detectar problemes estructurals de la construcció que han obligat a tirar-la a terra. En el terreny s'hi construiran habitatges de protecció oficial destinats a lloguer per a joves. El tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Jan Carbó, explica les fases que seguirà el projecte:

Jan Carbó

Jo penso que aquesta obra es pot iniciar cap a finals d'abril


El passat dia 4, l'Ajuntament va rebre simbòlicament les claus de l'edifici, deixant enrere dos anys de dures negociacions amb el govern estatal. L'antiga caserna, abandonada des del 97, s'ha comprat per més de 230.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.