S'obre el pas per les Escales Tarruell de la Floresta


  • Comparteix:

Els veïns van penjar una pancarta a les escales reclamant la seva obertura, que no es va poder fer per raons de seguretat

Els veïns van penjar una pancarta a les escales reclamant la seva obertura, que no es va poder fer per raons de seguretat

Aquesta setmana s'ha obert el pas per les Escales Tarruell de La Floresta després que s'ha reconstruït el mur de contenció que es va esfondrar després d'unes intenses pluges. La complexitat de les obres, que eren responsabilitat del propietari de la finca adjacent, han fet que el pas de vianants quedés tallat des del passat mes d'octubre.

L'Ajuntament ha autoritzat el pas de vianants, un cop s'han acabat els fonaments del mur de contenció i queda garantida la seguretat de les escales. Segons el tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Jan Carbó, les obres s'han endarrerit molt per la seva complexitat i perquè l'amplada de les escales ha obligat a fer la reconstrucció sense ajuda de maquinària especialitzada:

Jan Carbó

En el nou mur s'hagut de fer una cimentació mlt complicada que només poden fer empreses especialitzades


Jan Carbó ha recordat que, en tractar-se del mur d'una finca privada, l'Ajuntament només ha pogut facilitar la reconstrucció, però que la responsabilitat de les obres era dels propietaris.

Jan Carbó

Això és un problema que va ocòrrer per la caiguda del mur d'un veí


Les obres de reconstrucció del mur han costat uns 120.000 euros, que pagaran els propietaris de la finca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.