Es talla al trànsit una part del passeig Torreblanca per les obres de la plaça d'en Coll


  • Comparteix:

A partir d'avui una part del passeig de Torreblanca es tancarà al trànsit fins el dia 22. El tall, que afectarà el tram comprès entre l'avda Ragull i l'avda Cerdanyola, es deu a les obres de remodelació de la plaça d'en Coll, que arriben a la recta final. L'actuació s'inclou dins el Pla del Centre de l'Ajuntament, que preveu la creació d'un eix de vianants des d'aquesta plaça fins a l'estació.

L'itinerari alternatiu pels conductors és l'avinguda Ragull, la carretera Roquetes i l'avinguda Cerdanyola. Una altra modificació és l'anul·lació de la parada de bus del passeig de Torreblanca, que es traslladarà a l'avinguda Cerdanyola, mentre durin les obres.

Recordem que l'objectiu de les obres de remodelació de la plaça d'en Coll és reduir al màxim la circulació i millorar l'accessibilitat i visibilitat al centre de la plaça. Els treballs preveuen la col·locació d'un únic paviment de lloses de pòrfid i una gran esplanada de sauló, i el manteniment dels plataners existents.

Altres actuacions previstes són el soterrament de la línia elèctrica i dels contenidors, així com la renovació de l'enllumenat. També s'eliminaran els aparcaments que es traslladaran a la zona de càrrega i descàrrega dels carrers Monestir i Orient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.