Llum verda del Parlament a la conversió de la carretera de Rubí en via urbana


Temes relacionats

El PSC porta al Parlament la mobilitat de la carretera de Sant Cugat a Rubí (31/mar/09)

Denunciaran l'empresa TMA per l'atropellament d'una menor a la zona de l'IES Leonardo da Vinci ( 8/nov/08)


  • Comparteix:

L'IES Leonardo da Vinci ha generat diverses queixes per la perillositat de la carretera

L'IES Leonardo da Vinci ha generat diverses queixes per la perillositat de la carretera

La carretera de Rubí es convertirà en una via urbana. Així ho ha decidit el Parlament per mitjà d'una proposta sorgida de la secció local de CiU a la qual s'han sumat el PSC, ERC i ICV-EUiA. El projecte preveu la conversió de la carretera BP-1503 en via urbana per donar més seguretat als estudiants de l'IES Leonardo da Vinci i als usuaris i clients dels serveis i comerços que hi ha a banda i banda de la carretera.

El diputat santcugatenc Joan Recasens, de CiU, ha explicat que la proposta del seu grup per convertir en via urbana aquesta carretera respon a la necessitat d'adequar aquest vial a la situació actual i a les peticions reiterades de l'IES Leonardo da Vinci. Amb aquesta aprovació, assegura Recasens, ja s'ha obtingut la llum verda per a la futura conversió.

Joan Recasens

Tenim el compromís que això tira endavant. Era una petició sobretot de l'institut Leonardo da Vinci però també dels comerços que hi ha a la carretera.



Recasens ha especificat en què es traduirà aquesta conversió de la carretera.


Joan Recasens

La conversió permetrà que es pugui anar a l'institut en bicicleta, amb un carril específic, que tingui voreres. En definitiva, que tingui traça de via urbana.







Recasens ha explicat que ara només falta que la Generalitat acordi amb l'Ajuntament les obres de reordenació urbana i que s'inclogui una partida en un proper pressupost del govern català, sense que s'hagi concretat cap data.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.