Molts dubtes entre els conductors en el primer dia de les obres de vianantització de la plaça Lluís Millet


  • Comparteix:

Els cotxes són desviats per l'avinguda Lluís Companys

Els cotxes són desviats per l'avinguda Lluís Companys

Dubtes i preguntes entre conductors i usuaris del transport públic han estat la tònica general del primer dia dels talls de trànsit provocats per l'inici de les obres de vianantització de la Plaça Lluís Millet. Tot i que fa setmanes que diversos cartells anunciaven les obres, molts santcugatencs han tingut algun problema per trobar la parada de l'autobús o de taxi.

L'inici de les obres de vianantització de la plaça de l'estació ha provocat aquest matí dubtes entre molts conductors que s'han trobat el carrer tallat i han hagut de desviar-se del seu trajecte habitual. Tot i que des de fa dies l'Ajuntament ha anunciat -en diversos suports- els talls de trànsit i la modificació dels recorreguts, aquest matí, s'ha produït algun embús circulatori i la conseqüent protesta dels conductors:

Conductors

Jo no ho sabia i m'he trobat aquí, hauria triat un altre recorregut.


Els més despistats eren els santcugatencs que buscaven la seva parada d'autobús en sortir de l'estació dels Ferrocarrils. Alguns usuaris ja sabien assabentat dels canvis i, en canvi, d'altres han necessitat ajuda per trobar la parada:

Tres usuaris autobús

Trobem a faltar seients. Si no canvien els horaris estarà bé igual. Jo ho he hagut de preguntar, no ho sabia.


La parada dels taxis també ha canviat, provisionalment, de lloc i se situen ara darrere l'estació al carrer Andana. Alguns taxistes s'han queixat que la nova ubicació és més rebuscada i els costarà més aixoplugar-se del sol:

Propietari taxi

No hi ha ni una sombra i amb el calor que fa aquí ens fregirem de calor. A més, la gent els costa de trobar aquest lloc.


Recordem que el carrer Valldoreix entre la Plaça del Doctor Galtés i el carrer Sant Bonaventura queda tallat al trànsit a l'igual que l'avinguda Lluís Companys per arribar a la plaça Lluís Millet. Aquests talls es mantindran fins que acabin les obres als voltants de Setmana Santa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.