Un centre cultural i un nou mercat, a la futura centralitat de Valldoreix


Temes relacionats

Els valldoreixencs inicien el procés per determinar els futurs usos de la plaça del Casal de Cultura ( 2/oct/10)


  • Comparteix:

L'espai del Casal Cultural de Valldoreix serà completament remodelat / font: EMD

L'espai del Casal Cultural de Valldoreix serà completament remodelat / font: EMD

Un complex cultural i cívic, un mercat amb supermercat, un aparcament públic i una plaça a l'aire lliure són els futurs equipaments de la nova centralitat de Valldoreix. L'EMD ha acabat aquest cap de setmana el procés participatiu engegat a principis de mes per confeccionar una proposta d'usos que finalment s'acabarà fent realitat on ara hi ha el Casal de Cultura. Aquest projecte contempla un espai construït de 22.500 metres quadrats de superfície amb un cost d'entre 17,7 i 21,6 milions d'euros.

El document final dels usos de la nova centralitat s'ha presentat aquest cap de setmana i està basat en les propostes i prioritats sorgides de la ciutadania durant el taller que es va fer el primer dissabte d'octubre.

La nova proposta concreta cadascun dels espais definits per la ciutadania de manera que el nou complex cultural i cívic serà un centre cultural polivalent que inclourà l'espai escènic i musical, l'escola de Música, la biblioteca, les instal·lacions del Casal d'Avis i un bar-restaurant.

L'espai destinat al mercat i al supermercat incorporarà també una zona logística, amb magatzems, cambres fredes, locals tècnics, vestidors i oficines.

El nou aparcament es preveu que compti amb 200 places i doni servei a tots els equipaments del centre i l'espai de la plaça pública inclourà jocs infantils, àrees enjardinades, mobiliari esportiu i mobiliari urbà adaptat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

De l'escola bressol que ja existeix on es suposa que estarà ubicada? Crec que masses coses per l'espai del que es disposa, en el fons crec que tot són interessos econòmics. Perquè es vol un mercat..? mireu el que passa a Mirasol que han construit i encara es l'hora que funcioni cap mercat. Treballar a fons un lloc per la cultura i espai lúdic que abarqui diferents interessos per la gen del poble i aixi poder retrobar-se en un lloc comú és el que en realitat manca a Valldoreix

Núria Arola i Marrasé. Enviat el 30/oct/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.