Els opositors al Quart Cinturó demanen un estudi de viabilitat en el tram Abrera - Terrassa


  • Comparteix:

Denuncien que el govern tripartit hagi donat ja el vistiplau al tram entre el baix Llobregat i el Vallès.

Denuncien que el govern tripartit hagi donat ja el vistiplau al tram entre el baix Llobregat i el Vallès.

Els integrants de la campanya contra el Quart Cinturó denuncien que el govern català hagi donat el vistiplau al tram comprès entre Abrera i Terrassa i demanen que es faci un estudi de viabilitat. Tot i això, des d'aquesta campanya estan satisfets de l'anunci del govern de no licitar més trams i apostar més aviat per una via ferroviària per connectar les comarques dels dos Vallès i el Baix Llobregat.

La construcció del Quart Cinturó continua portant cua i generant opinions diverses. Els integrants de la campanya en contra d'aquesta infraestructura han denunciat que el govern tripartit hagi decidit tirar endavant el tram comprès entre Abrera i Terrassa i demanen un estudi de viabilitat del projecte. Matias Sarracant, membre de la plataforma, assegura que hores d'ara encara no hi ha un estudi que justifiqui la necessitat d'aquest projecte.

Matias Sarracant

Demane que abans de fer qualsevol gran inversió com aquesta, amb l'impacte que té, cal un estudi que en justifiqui la construcció, i això no hi és.


Tot i això, des d'aquesta campanya valoren positivament l'anunci del govern català de desestimar el tram del Quart Cinturó comprès entre Terrassa i Granollers. I és que recordem que des del tripartit s'aposta per millorar les connexions intercomarcals per via ferroviària i no construint noves carreteres.
Una proposta que no es comparteix des de Sant Cugat, ja que segons l'alcalde potenciar les infraestructrures ferroviàries és molt positiu però no resol el problema del trànsit rodat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.