Anticimex estrena seu a Sant Cugat i consolida la seva internacionalització


  • Comparteix:

La companyia sueca de control de plagues Anticimex ha inaugurat aquest dimarts a Sant Cugat les instal·lacions de la seu central a Catalunya, que dóna feina a 25 persones i servei a les 18 oficines de l'Estat espanyol. El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha posat la multinacional com a exemple en l'aposta catalana per la internacionalització i així contribuir al desenvolupament econòmic del país. L'alcaldessa ha subratllat la capacitat de la ciutat per captar companyies i generar oportunitats de negoci.

Sant Cugat suma un nom més en el seu teixit empresarial. La multinacional sueca de control de plagues Anticimex, que funciona des de fa un any al polígon de Can Sant Joan, ha inaugurat aquest dimarts les instal·lacions de la seva seu central amb la presència del conseller d'Empresa i Ocupació i l'alcaldessa.

Les instal·lacions presten servei a les 18 oficines que la companyia té a l'Estat espanyol i dóna feina a 25 persones. És una aposta del grup que s'emmarca en la seva campanya d'expansió per ser líders al sector del control de plagues, higiene ambiental i seguretat alimentària, tal com ha remarcat el director general d'Anticimex a Estat espanyol, Josep Valls.

Josep Valls

Sant Cugat és per a nosaltres una ciutat molt ben comunicada i amb un parc empresarial molt important. I amb una oferta d'oficines molt bona.

Anticimex, que va comprar la divisió de control de plagues d'ISS Facility Services, té presència a 14 països i l'any passat va arribar als 18 milions d'euros en facturació. La previsió de creixement enguany és del 3%. El conseller d'Empresa, Felip Puig, apunta que la internacionalització és clau per al desenvolupament econòmic del país.

Felip Puig

Mantindrà la seva qualitat de vida si manté la seva aposta per la internacionalització. Va de la mà de la innovació.

Puig també ha apuntat que 'per ser independents, es necessita la independència econòmica' i que per combatre les desigualtats i l'atur cal apostar per l'emprenedoria i els valors socials, pilars al país. En la mateixa línia s'ha mostrat l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha posat en valor el Sant Cugat com a pol d'atracció d'empreses que, a més, genera llocs de feina.

Mercè Conesa

Les empreses hi veuen bones comunicacions en mobilitat i tecnologia. Sant Cugat segueix sent una plaça per fer negoci de qualitat.

Conesa també ha aprofitat per picar l'ullet a l'empresa en la lluita contra el mosquit i tigre i ha remarcat la capacitat de Sant Cugat per cercar la solidesa econòmica, el benestar social i el respecte per l'entorn.

Anticimex té 400 metres quadrats que, a banda dels serveis centrals, també acullen les oficines tècniques de I+D+I. Una àrea en la qual la companyia destina un 5% de la seva facturació. El tinent d'alcalde d'Empresa, Carles Brugarolas, també ha acudit a l'acte, juntament amb el president del grup, Olof Sand.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.